- Berichten
- 2.745
Ben begonnen met het Italiaanse bolletje na een recept van
Ingrediënten bij elkaar mengen voor 10 minuten dan nog 10 ml olijfolie erdoor kneden en dan voor een uur afgedekt laten rijzen.
Je zou hier 8 bolletjes van kunnen maken maar ik heb er 4 kleine en 2 grotere gedaan.
Deze bolletjes door griesmeel heen en dan weer voor 30 min laten rijzen.
Hierna kunnen ze gebakken worden heb er 3 in de oven gedaan en de 2 grotere en een kleine in de Bbq indirect op ongeveer 180 graden op bakpapier en dit op de pizzasteen
Heb de bolletjes in de oven op 15 min gedaan en toen waren ze al klaar.
De bolletjes in de Bbq zijn er 20 min in geweest vind deze wel mooier als uit de oven die waren wat donkerder.
Hierna de bolletjes uitgehold met een schotje in het midden.
In de ene kant een ei met pezo en de andere kant witte bonen in tomatensaus en hier een beetje nasikruiden door heen gemixt.
De runderworstjes ondertussen op de Bbq gelegd
Hierna de bolletjes erop voor ongeveer 40 min nog een paar trostomaatjes erop als deze klaar zijn alles op een plankje gelegd.
Het was weer prima geslaagd het smaakte prima de broodjes waren ook goed gelukt.
Heb dit al eens eerder gemaakt maar toen het brood niet zelf gemaakt.
Nu de foto’s maar .
Ingrediënten bij elkaar voor de bolletjes
Het deeg gerezen na een uur
Het deeg verdeeld in bolletjes
Bolletjes door griesmeel heen
Nu moeten de bolletjes nog een half uur rijzen
Zo zien ze eruit na het rijzen
Deel in de oven en een deel op de Bbq
Deze komen uit de indoor oven
Deze van de bbq
Hier zie je het verschil tussen de oven en bbq
Beide bolletjes uitgehold
En gevuld
Op de Bbq bij de worstjes
Tomaatjes erbij
En op het plankje
Wat ik uit het broodje gehaald had nog even drogen en paneer van gemaakt
Bedankt voor het kijken was weer leuk om te doen.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro

Italiaanse bollen | Kookmutsjes
Wie houdt er nou niet van vers gebakken brood? Dit is het recept van een rustiek broodje en is heel gemakkelijk om zelf te maken. Deze Italiaanse bollen hebben een dunne, knapperige korst terwijl ze van binnen lekker zacht en luchtig zijn. Italiaanse brood is lekker veelzijdig. Het kan worden ges
kookmutsjes.com
Ingrediënten bij elkaar mengen voor 10 minuten dan nog 10 ml olijfolie erdoor kneden en dan voor een uur afgedekt laten rijzen.
Je zou hier 8 bolletjes van kunnen maken maar ik heb er 4 kleine en 2 grotere gedaan.
Deze bolletjes door griesmeel heen en dan weer voor 30 min laten rijzen.
Hierna kunnen ze gebakken worden heb er 3 in de oven gedaan en de 2 grotere en een kleine in de Bbq indirect op ongeveer 180 graden op bakpapier en dit op de pizzasteen
Heb de bolletjes in de oven op 15 min gedaan en toen waren ze al klaar.
De bolletjes in de Bbq zijn er 20 min in geweest vind deze wel mooier als uit de oven die waren wat donkerder.
Hierna de bolletjes uitgehold met een schotje in het midden.
In de ene kant een ei met pezo en de andere kant witte bonen in tomatensaus en hier een beetje nasikruiden door heen gemixt.
De runderworstjes ondertussen op de Bbq gelegd
Hierna de bolletjes erop voor ongeveer 40 min nog een paar trostomaatjes erop als deze klaar zijn alles op een plankje gelegd.
Het was weer prima geslaagd het smaakte prima de broodjes waren ook goed gelukt.
Heb dit al eens eerder gemaakt maar toen het brood niet zelf gemaakt.
Nu de foto’s maar .
Ingrediënten bij elkaar voor de bolletjes

Het deeg gerezen na een uur

Het deeg verdeeld in bolletjes

Bolletjes door griesmeel heen

Nu moeten de bolletjes nog een half uur rijzen

Zo zien ze eruit na het rijzen

Deel in de oven en een deel op de Bbq


Deze komen uit de indoor oven

Deze van de bbq

Hier zie je het verschil tussen de oven en bbq

Beide bolletjes uitgehold

En gevuld

Op de Bbq bij de worstjes

Tomaatjes erbij

En op het plankje


Wat ik uit het broodje gehaald had nog even drogen en paneer van gemaakt

Bedankt voor het kijken was weer leuk om te doen.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro