- Berichten
- 30
Nieuwe lading ontvangen van B&S dus na twee week eindelijk weer aan de slag kunnen op de Q, de oude veteraan tevoorschijn getoverd, fik erin tot 120 graden, twee blokjes applehout erop en heet smoken die handel.
Twee heerlijke iberico ribs van pakweg 800 Gram elk, aangezien ik er twee had heb ik beide een verschillende rub gegeven. Een in de peper en zout rub, de ander in een basic sparerib rub die ik eerder heb gemaakt. Vlies aan achterzijde trok er makkelijker af dan bij andere ribs naar mijn gevoel.
Na pakweg drie uur waren de ribs rond de 93 graden, zonder een Texas Crutch. Om het half uur de ribs gesprayed met Jack Daniels met appelstroop mix. Er zat een goeie bite nog aan waardoor het vleesch schoon van bot getrokken kon worden. Persoonlijk vind ik dit lekkerder dan volledig van bot vallen wanneer je de ribs al oppakt.
Als side dish een simpele coleslaw gemaakt samen met zoete aardappel in een pecan/bieslook dressing.
Heerlijke smaak bom! Enorme aanrader.
Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk
Twee heerlijke iberico ribs van pakweg 800 Gram elk, aangezien ik er twee had heb ik beide een verschillende rub gegeven. Een in de peper en zout rub, de ander in een basic sparerib rub die ik eerder heb gemaakt. Vlies aan achterzijde trok er makkelijker af dan bij andere ribs naar mijn gevoel.
Na pakweg drie uur waren de ribs rond de 93 graden, zonder een Texas Crutch. Om het half uur de ribs gesprayed met Jack Daniels met appelstroop mix. Er zat een goeie bite nog aan waardoor het vleesch schoon van bot getrokken kon worden. Persoonlijk vind ik dit lekkerder dan volledig van bot vallen wanneer je de ribs al oppakt.
Als side dish een simpele coleslaw gemaakt samen met zoete aardappel in een pecan/bieslook dressing.
Heerlijke smaak bom! Enorme aanrader.





Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk