- Berichten
- 771
Wellicht ben ik de enige die zich aan dit miniscule probleem stoort, maar toch:
De Weber 57 OTP, heeft in tegenstelling tot zijn voorgangers P vormige luchtsleuven aan de onderkant waardoor de zuurstoftoevoer wat eenvoudiger en nauwkeuriger te regelen is.
Nu werken deze sleuven prima voor mij, echter vind ik dat het beter kan.
Op de meest dichte stand zijn namelijk de kleine rondjes in de P dus nog open. Allemaal geen probleem tijdens de bereiding, maar als ik klaar ben wil ik zo snel mogelijk het "vuur" doven en lijkt mij het beter als de hele gleuf dicht is.
Nu heb ik al zitten denken of ik de BBQ wellicht verkeerd heb opgebouwd, maar ik denk van niet.
Verder heb ik er al aan gedacht om de handel wat om te buigen zodat deze een centimeter verder dicht kan en daarmee dus de hele sleuf sluit.
Of het stukje metaal aan de linkerkant netjes uitslijpen om dezelfde centimeter te winnen.
De laatste oplossing is natuurlijk gewoon niks doen
Wellicht hebben jullie hier een mening over?
De Weber 57 OTP, heeft in tegenstelling tot zijn voorgangers P vormige luchtsleuven aan de onderkant waardoor de zuurstoftoevoer wat eenvoudiger en nauwkeuriger te regelen is.
Nu werken deze sleuven prima voor mij, echter vind ik dat het beter kan.
Op de meest dichte stand zijn namelijk de kleine rondjes in de P dus nog open. Allemaal geen probleem tijdens de bereiding, maar als ik klaar ben wil ik zo snel mogelijk het "vuur" doven en lijkt mij het beter als de hele gleuf dicht is.
Nu heb ik al zitten denken of ik de BBQ wellicht verkeerd heb opgebouwd, maar ik denk van niet.
Verder heb ik er al aan gedacht om de handel wat om te buigen zodat deze een centimeter verder dicht kan en daarmee dus de hele sleuf sluit.
Of het stukje metaal aan de linkerkant netjes uitslijpen om dezelfde centimeter te winnen.
De laatste oplossing is natuurlijk gewoon niks doen

Wellicht hebben jullie hier een mening over?