BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork

 
 

Roog

Vuurmaker
Berichten
69
In het verleden heb ik al een aantal keer pulled pork gemaakt op mijn Weber, maar toen was ik nog geen lid van dit mooie genootschap. Dus om die reden, en omdat het gewoon heel lekker is, dit weekend maar weer eens aan de slag gegaan.

De voorgaande keren heb ik het Smokey Goodness recept gevolgd (mosterd, rub, en sprayen om het uur). Dit maal heb ik voor een soort hybride variant gekozen. Rub en BBQ saus uit Smokey Goodness, maar de methode van Noskos' wedstrijd recept. Dit keer dus met injecteren en glazen.

PXL_20201023_203910972.jpg

PXL_20201023_204750532.jpg

Injecteren en in de rub de avond er voor.

PXL_20201024_080751512.jpg

Om 10 uur 's ochtends op BBQ.

PXL_20201024_094032671.jpg

Na 2 uurtjes

PXL_20201024_122920759.jpg

Na 4 uurtjes

PXL_20201024_130947731.jpg

Met glaze

PXL_20201024_154804914.jpg

Klaar na exact 8 uur. Bij 89 graden geslaagd voor de priktest. De laatste anderhalf uur ingepakt in aluminiumfolie.

PXL_20201024_163820904.jpg

Gepulled, op een broodje met coleslaw, BBQ saus en een augurkje. Heeft weer geweldig gesmaakt! Vond deze methode zeer geslaagd. Was een hele soepele run. Zeker voor herhaling vatbaar.
 
Lekker broodje.
Gefeliciteerd met je sticker
 
  • Leuk
Waarderingen: Roog
Missie geslaagd, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
  • Leuk
Waarderingen: Roog
Hele mooie P.P. ik zie een sticker aankomen, alvast gefeliciteerd. ;)
 
Ziet er super lekker uit.

Heb het recept van de snelle pulled pork van Noskos al eens gemaakt, ga ook nog eens de wedstrijd variant maken.
 
Mooie run. En dat netjes op de weber. Je PP ziet er goed uit. Dat zal zeker gesmaakt hebben.
Gefeliciteerd met je knorrie
 
Terug
Bovenaan Onderaan