Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Heb zelf helaas geen pasjes voor de groothandels anders was dit een goede mogelijkheidRij zelf vaak naar de Makro in Best of de Sligro in Veghel
Heb zelf helaas geen pasjes voor de groothandels anders was dit een goede mogelijkheid
Hiermee valt denk ik ook de hanos of
Verstuurd vanaf mijn POT-LX1 met Tapatalk
Ja enige slagers die ik tot nu toe ken zijn de keurslagers en hierbij heb ik zelf niet zn goed gevoelHet is een beetje de vraag wat je exact zoekt. Zoek je 1 slager waar je alles kan krijgen met een variatie aan rassen? Zoek je grainfed beef? Of zoek je lokaal gefokt biologisch vlees?
Want er zijn genoeg slagers in de omgeving van Eindhoven maar veel zullen het vlees uit de Nederlandse bio industrie hebben. Soms heb je geluk en hebben ze ook ander vlees zoals Livar, heyde hoeve (Duroc).
Ik ben nu een paar keer varkenvlees gehaald in heeswijk dinther bij puur berkshire, biologische varkensboer met berkshire varkens. Dit is vetter varkensvlees
Enige nadeel vind ik zijn vleeswaren, die zijn redelijk zout.
Heyde hoeve zelf zit trouwens in Nuenen dacht ik. Die wordt vol op in de omgeving verkocht.
In Heeze had je een boer zitten die Blonde d’Aquitaine had lopen in een natuur gebied maar ik weet niet of die er nog zit.
Pasjes voor deHanos, Makro en Sligro zijn misschien via een vereniging te regelen. Mocht je geen lid zijn kan je ook overwegen lid te worden van de WBQA hier krijg je een Hanos pas bij je lidmaatschap. Je kan ook een losse aanvragen bij de Hanos maar dat kost net zoveel als WBQA lidmaatschap.
Ik ga dit weekend gewoon maar een rondje rijden om de kleinere dorpen hier omheenAls ik zo rond mij kijk, lijkt het alsof echte beenhouwers die wat out of the box denken met uitsterven bedreigd zijn. Lijkt alsof men vooral nog het goede gerief kan vinden bij de halal slagers.
Bij de Belgische slagers zijn het gewoon alleen de klassieke zaken die je in de vitrine vindt. Je mag al blij zijn dat je een goede biefstuk krijgt. De Beenhouwer bij ons in het dorp heeft wel wat specialere zaken, maar moet je eerst online bestellen en dus niet effe binnen wippen om te kijken wat hij heeft.
Het lijkt wel alsof wanneer met de echte goede stukken wil, gewoon online moet bestellen of bij de groothandel moet gaan. Ik ga in BE binnenkort eens rap kijken bij Carmans-Van Zon. Hebben 2 of 3 vestigingen. Is wel 20min rijden voor mij, maar volgens de website een enorm uitgebreid gamma. Enkel de prijzen wil ik wel eens weten
Ergens heb ik dan wel geluk dat ik veel zaken rechtstreeks bij de boer kan halen, maar het nadeel is dan wel dat hij maar 1 ras heeft en ik dus enkel kan kiezen tussen koe of kalf. Gelukkig gaat hij wel compleet mee in mijn wensen en biedt hij de gewone zaken allemaal aan zijn 'gewone' klanten en zijn de speciallekes voor mij.
Maar ik zou in de omgeving ook wel een beenhouwer willen waar ik kan binnen wippen met de vraag wat lekkers hij in huis heeft.
Ik ga dit weekend gewoon maar een rondje rijden om de kleinere dorpen hier omheen
Als ik wat verder moet rijden is dit nog niet zn probleem mits ik de producten goed gekoeld mee kan krijgen
En anders wordt er toch online besteld denk ik
Verstuurd vanaf mijn POT-LX1 met Tapatalk
Ik weet dat keurslagers hier niet zo gek veel hebben en vooral veel voorgegaard verkopenJe hebt keurslagers en keurslagers, dus staar je niet blind op het merk. Bel ze op zou ik zeggen en vraag ze wat ze hebben en wat je mogelijk kan bestellen. Denk dat veel slagers je waarschijnlijk zullen verbazen.
Dat is zeker nog goed te doen kwa afstandThomas koppens in someren zou dan wel een uitzondering onder de keurslagers.
Ik weet niet of je veel moet meer moet verwachten van de dorpslagers, het ligt een beetje aan het volk wat er komt winkelen. De klassieke stukken vlees in Nederland zijn nou niet altijd de beste bbq stukken en zijn vaak ook nog eens mager.
Mocht Deurne nog binnen jou bereik te liggen dan kan je bij het streeckhuis kijken, hier zullen ze het waarschijnlijk nog voor je neus uitsnijden. Grote stukken moet je waarschijnlijk vooraf bestellen. De eigenaar heeft ook een bbq restaurant in het dorp, de slager is dus bekend met de bbq stukken. Voordeel is dat het lokaal vlees is, net als de groente overigens.
In Heusden (bij Asten) heb je Sumiran liggen, dat is een biologische boerderij. Ook hier kan je in principe elk stuk van het varken bestellen.