- Berichten
- 6.277
Gistermiddag boodschappen gedaan zodat de Q ‘s avonds weer aan kon, had zalm filets liggen.
Zag ik Portobelleo’s liggen en dacht die kunnen vast op de Q. Ben wat dat betreft meer de kok van de Muppets show dan een culinaire chef
Daar moest wel wat in natuurlijk en dacht dat ik aan stukkies Rouche baron kaas wel genoeg zou hebben. Daar werd toch anders over gedacht en door de wederhelft nog effe op de fiets, met deze temp , een tochtje naar de winkel ingezet.
En zo waren er pijnboompitten en zoete puntpaprika in huis, ui en knoflook was er nog.
Portobellos schoongemaakt, steeltje eraf en de lamellen eruit gehaald en fijngehakt, samen met de ui, knoflook, en paprika.
Pijnboompitten effe aangebakken en vervolgens het gehakte spul ook effe aangebakken.
Portbellos besprenkeld met olijfolie en voorzien met pezo en gevuld met het aangebakken spul, plakjes Rouce baron erover en nog wat pijnboompitjes erop.
Dit vervolgens in de Q gezet, was al warm van de zalmfilets, waren mij niet bevallen maar vriendin wel vandaar verder niet beschreven, en indirect op het rooster geplaatst
Na 20 minuten waren ze klaar.
Bij het leegmaken was er 1 gescheurd, dit werd een gevecht om’m van de Q te halen omdat dit ten koste van de stevigheid gegaan was , maar het was gelukt
Al met al heeft het ons nog gesmaakt ook
Zag ik Portobelleo’s liggen en dacht die kunnen vast op de Q. Ben wat dat betreft meer de kok van de Muppets show dan een culinaire chef
Daar moest wel wat in natuurlijk en dacht dat ik aan stukkies Rouche baron kaas wel genoeg zou hebben. Daar werd toch anders over gedacht en door de wederhelft nog effe op de fiets, met deze temp , een tochtje naar de winkel ingezet.
En zo waren er pijnboompitten en zoete puntpaprika in huis, ui en knoflook was er nog.
Portobellos schoongemaakt, steeltje eraf en de lamellen eruit gehaald en fijngehakt, samen met de ui, knoflook, en paprika.
Pijnboompitten effe aangebakken en vervolgens het gehakte spul ook effe aangebakken.
Portbellos besprenkeld met olijfolie en voorzien met pezo en gevuld met het aangebakken spul, plakjes Rouce baron erover en nog wat pijnboompitjes erop.
Dit vervolgens in de Q gezet, was al warm van de zalmfilets, waren mij niet bevallen maar vriendin wel vandaar verder niet beschreven, en indirect op het rooster geplaatst
Na 20 minuten waren ze klaar.
Bij het leegmaken was er 1 gescheurd, dit werd een gevecht om’m van de Q te halen omdat dit ten koste van de stevigheid gegaan was , maar het was gelukt
Al met al heeft het ons nog gesmaakt ook
Laatst bewerkt: