- Berichten
- 5.135
Vandaag oa een gerookte zeebaars op de Q gemaakt.
Door de voorgaande gerechten was de dome temp. rond de 160C. ( gemeten boven de kolen)
- knoflookolie gemaakt van olijfolie, ruim knoflook en een halve citroen
- zeebaars bbq gereed gemaakt. Binnen zijde ingesmeerd met knoflookolie en gevuld met citroen en peterselie,.
- buitenzijde ingesneden en ingesmeerd met de knoflookolie.
- indirect op de q gelegd. Met appelchips een goed gevulde rookenvelop gemaakt.
- na 20 minuten gedraaid en dichter naar de kolen gelegd.
- bij een kerntemperatuur van 60C de vis eraf gehaald. (35 min.)
%
Door de voorgaande gerechten was de dome temp. rond de 160C. ( gemeten boven de kolen)
- knoflookolie gemaakt van olijfolie, ruim knoflook en een halve citroen
- zeebaars bbq gereed gemaakt. Binnen zijde ingesmeerd met knoflookolie en gevuld met citroen en peterselie,.
- buitenzijde ingesneden en ingesmeerd met de knoflookolie.
- indirect op de q gelegd. Met appelchips een goed gevulde rookenvelop gemaakt.
- na 20 minuten gedraaid en dichter naar de kolen gelegd.
- bij een kerntemperatuur van 60C de vis eraf gehaald. (35 min.)
%