- Berichten
- 104
Wat je nodig hebt voor 4 personen:
- 4 rechte puntpaprika’s
- Halve courgette
- Halve kleine ui
- Halve chorizo worst
- 2 tenen gerookte knoflook
- 6 zongedroogde tomaten
- Eetlepel rode pesto
- 15 blokjes feta kaas
- Versgeraspte parmezaanse kaas
- Olijfolie
- Zout
- Peper
- Rozemarijn
- Tijm
- Honing
- Walnoten
Snij de paprika’s doormidden en verwijder de pitten met een theelepel en was ze. Dep ze even droog met keukenpapier. Leg ze op een aluminium bakplaat (van die weggooi dingen)
Courgette wassen, halveren en in de lengte in vieren snijden. Platleggen en in repen snijden. Dan in kleine blokjes fijn snijden.
Snij nu de chorizo, ui, knoflook, zongedroogde tomaten en feta in kleine blokjes en meng alles met een eetlepel rode pesto goed door elkaar. Wat peper, zout naar smaak en theelepel rozemarijn en tijm toevoegen. Scheutje olijfolie erbij.
Vul de paprika’s. Dan op elke gevulde paprika een streepje honing en wat gebroken walnoot. Als laatste strooi je wat versgeraspte parmezaan over elke paprika.
Zou er nu zo uitzien:
Leg de paprika’s op een aluminium grill bakplaat voor +/- 20 minuten.
Resultaat: