BasBQ
Beef en Steak

Te snel? PP paniek!

 

kennymasselink

Tondelzoeker
Berichten
10
Heren, mijn pulled pork ligt nu 1,5 uur in de bbq, maar hij is intern al 63 graden?!? Iemand een idee hoe dit kan. Moet er wel bij vermelden dat de bbq wat warmer werd dan verwacht. Rond de 135 graden!

Wat moet ik doen?!?

Gr kenny
 
Rustig door blijven gaan, dome temp naar de juiste temp brengen.

Vooral geen paniek :cool:
 
Inderdaad zoals hier boven gezegd. Rustig wachten. Temp iets naar beneden, ik ga rond 110 graden zitten.
Zometeen tegen 72 a 74 zal ie wel ff blijven hangen


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Prucureur kan best wat hebben. Eens met hierboven. Komt wel goed. We zien de foto’s wel komen
 
gewoon doorgaan. als het lukt temp iets omlaag brengen.
En is het de temp 135 op je rooster? de dekselthermometer kan je eigenlijk niet op vertrouwen hoor. die wijkt nogal eens behoorlijk af van je rooster temp.
en misschien heb je een klein stukje van 1 kilo? die gaat uiteraard ook watt vlotter naar de juiste kern dan een groter stuk.

uiteindelijk gaat niet om tijd maar om de kerntemp van je vlees
 
gewoon doorgaan. als het lukt temp iets omlaag brengen.
En is het de temp 135 op je rooster? de dekselthermometer kan je eigenlijk niet op vertrouwen hoor. die wijkt nogal eens behoorlijk af van je rooster temp.
en misschien heb je een klein stukje van 1 kilo? die gaat uiteraard ook watt vlotter naar de juiste kern dan een groter stuk.

uiteindelijk gaat niet om tijd maar om de kerntemp van je vlees
Ik hoop ook dat de 135 rooster temp is en niet op het deksel afgelezen, daar kan nl tientallen graden verschil in zitten

Verstuurd vanaf mijn Nokia 7.1 met Tapatalk
 
10.37 uur.... relaxt.

Stap 1, loop naar je koffie machine ..
Stap 2 ...


Maare, is het goed gekomen? :)
 
Maare, is het goed gekomen? :)[/QUOTE]

Heb in de low en slow afdeling een verhaal geschreven! Als je daar nog tips hebt na het lezen hoor ik het graag!
 
Terug
Bovenaan Onderaan