BasBQ
Beef en Steak

Goed voorbeeld doet volgen (pastrami)

Jammer dat je het niet echt super vind maar bedank voor je inspirerend verhaal en volgende keer een tikkie anders proberen dan maar.
We blijven het volgen ;)
 
ik deel je mening dat je al die afzonderlijke kruiden niet echt goed meer kan proeven.
echter, het is wel een lekker stukje vlees heel hoog op smaak door de combi van kruiden.
en op een geroosterd witbrood met wat zuurs (bijv piccalilly) vinden wij het hier onweerstaanbaar.

maar meestal moet je iets de eerste keer gemaakt hebben om het de tweede keer beter/lekkerder te doen (lees: de smaak naar eigen hand zetten)
zo werk je naar een perfect stukje charcuterie toe.

maar het is je iig gelukt, dus eet smakelijk en dank voor het delen van je ervaringen.
mooie post  :)
 
Dat is toch een hele mooie sandwich geworden hoor. En goed om te lezen dat het vlees mooi sappig en maks is gebleven.

Ik wil het de eerste keer ook eens gaan maken met een stuk dat ik bij de locale slager kan kopen. En dan de 2e ronde met een duurder stuk.

Bedankt voor het delen en de ervaring heel mooi draadje geworden zo.
 
Geweldig leuk om dit soort verslagen te lezen. En ziet er heerlijk uit hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan