BasBQ
Beef en Steak

Nieuwe profiel berichten

Nou Gozer, hij is er dus bijna! Mocht even duren, maar dan heb je ook wat!
Gisteravond lekker bezig geweest met de BB, had ook wat groene asperges gegrild, met lekkere gemarineerde kippendijen. Galapeno met kruidenkaas/reepjes ontbijtspek en moinkballs. Opa en Oma hebben heerlijk gegeven met het genot van wat spare ribs om van het bot te zuigen en een koud biertje. Life is good!
morgen weer verder met het 'Tunen' van mijn nieuwe Black Basterd Medium en pulled pork in de marinade zetten voor de eerste low en slow sessie.
Hi Ken,

Zag je berichtje over PCB's voor een HM 4.3.4, geinteresseerd zeker, met name de printjes, heb wel wat componentjes liggen, maar niet alles.
Mis o.a. het thermocouple gebeuren, connectors, display. Weerstandejes en condensators heb ik liggen, ook een Atmega 328 heb ik nog ergens liggen.


Laat maar wat horen, kunnen we kijken of we elkaar kunnen helpen.

Vriendelijke groet,

Thijs
K
Ken536

Hier staat de BOM :)

Owh dat zou wel mooi zijn!
K
Ken536
Ze zijn binnen :)
T
Thijs
Hoi Ken,

Sorry voor de late reactie. Erg druk geweest de laatste tijd,.
Heb je enig idee wat de printjes met alle onderdelen (geen blower) gaan kosten?

Weerstandjes heb ik wel liggen, maar weet niet welke soort/kwaliteit.

Meeste kosten zitten in de display en de connectoren, paar weerstandjes en condensators zullen wel meevallen gok ik.
Morgen ff kijken wat ik aan T/C kan vinden,.

Vriendelijke groet,

Thijs
Bijna vaderdag!
Peter64
Peter64
Ik merk het. De ene mail met aanbiedingen na de volgende.
Heb de family op diverse interessante items geattendeerd. 🤔
First Brisket!

Gisteren mijn eerste Brisket poging gedaan.
Brisket flat van zo’n 5 kilo van Nederlands rund. Vooraf al niet zo tevreden over hoeveelheid vet (amper een vetrand) en de marmering. Dus dag ervoor begonnen met injecteren volgens het recept van Noskos.

Wordt vervolgd, moet even foto’s uploaden!
Thungs
Thungs
We hadden al wel een flink stuk opgegeten. Heb van een half kilo vlees bitterballen gemaakt en nog ongeveer een kilo ingevroren. Die gaan binnenkort ook omgeturnd worden!
Thungs
Thungs
Heb van een bevriende slager begrepen dat onze brisket waarschijnlijk een stuk bil was.
Met de vleesboerderij die ons vlees heeft geleverd hebben we dus nog wel een appeltje te schillen. 😋
H
Hans
Tja de brisket zit echt aan de andere kant van het rund ;)
Bovenaan Onderaan