Beef en Steak

Laatste bijdragen

  • Faxie
    Faxie waardeerde Timmeeh's bericht in het onderwerp Paloma met een twist met Leuk Leuk.
    Echt weer eens een origineel idee. Leuk gedaan, nog nooit eerder gezien.
  • Faxie
    Faxie waardeerde cricque's bericht in het onderwerp Paloma met een twist met Leuk Leuk.
    In mexio kan je dus een Paloma cocktail drinken ... dit kan je ook gewoon anders maken (en beter dus) Een paloma is dus: - pompelmoes -...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Brisket herkansing.
    Dat geloof ik graag, water loopt me in de mond. 1 na laatste foto, hoe bedoel je juicy. De injectievloeistof blijft geweldig.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Paloma met een twist.
    Als je te ver gaat gaan de suikers verbranden en wordt het bitter, dus oplettendheid blijft geboden!
  • Ewald
    Ewald waardeerde Sticky Fingers's bericht in het onderwerp Paloma met een twist met Leuk Leuk.
    extreem heet hoeft het niet te zijn. Temperatuur waarop karamellisatie begint: Suikers karamelliseren vanaf ongeveer 160°C tot 180°C...
  • Bart1978
    Bart1978 reageerde op het onderwerp Master touch of premium.
    Ik heb slechte ervaring met de diffusor plate van de Weber. Doordat deze enkel wandig RVS is, zorgt hij voor best veel stralingswarmte...
  • H
    Henk1985 reageerde op het onderwerp Mijn eerste BBQ voor.....
    Ergens op marktplaats staan gadgeteer?
  • Jorizzz
    Jorizzz reageerde op het onderwerp Master touch of premium.
    Eens met @Robdijn. Scharnier is handig (al zorgt het soms ook voor problemen met afsluiten), die diffuser plate gebruik ik echt nooit...
  • H
    Henk1985 reageerde op het onderwerp Master touch of premium.
    Als ik zo naar afbeeldingen kijk vind ik het ergens wel jammer dat de bbq scheef moet staan om deksel recht te openen. Voordeel van de...
  • W
    Wiely-be reageerde op het onderwerp Master touch of premium.
    Idem. Scharnier is handig. Die plaat gebruik wel, werkt op zich goed.
  • W
    Wiely-be waardeerde Robdijn's bericht in het onderwerp Master touch of premium met Leuk Leuk.
    Ik heb zelf de premium met dus het scharnier en diffuser plate. Ik gebruik die plate zelden tot nooit. Scharnier vind ik dan weer super...
  • knakker123
    knakker123 waardeerde Dammetje's bericht in het onderwerp Lekker bezig geweest! met Leuk Leuk.
    Gisteren wat visite gehad voor de verjaardag van mevrouw Dammetje. Moest iedereen wel wat te eten hebben natuurlijk dus besloten om de...
  • knakker123
    knakker123 waardeerde A3N's bericht in het onderwerp Chuck roast met mac&cheese met Leuk Leuk.
    In de rub ermee; spg. Beetje Kewpie als binder. Straks op 110c met hickory roken naar 70/72c en dan inpakken. Om half 10 ging ie erin...
  • knakker123
    knakker123 waardeerde Pindarotsje's bericht in het onderwerp Begin van de buiten keuken met Leuk Leuk.
    Ja der zit nog wel het een en ander aan laswerk in ook. Heb die lade blokken volledig met tig afgelast. De fronten zijn laser gesneden...
  • diesel4666
    diesel4666 reageerde op het onderwerp Begin van de buiten keuken.
    Dat zou inderdaad mijn volgende vraag geweest zijn... :-)
Terug
Bovenaan Onderaan