Beef en Steak

Laatste bijdragen

  • mamajolijn
    mamajolijn waardeerde Edwin84's bericht in het onderwerp Gefeliciteerd Majesteit!! met Leuk Leuk.
    Ohw dacht aanbieden tijdens de wandeling door de stad. Dan bieden alle mensen langs de kant ook van alles aan om te proeven [emoji2]
  • L
    Lexie010 heeft het onderwerp Argentijnse grill geplaatst in Soorten Barbecues.
    Hey. Na flink wat jaren met meerdere kamados te hebben gewerkt merk ik dat ik graag wat meer terug wil naar de basics. Koken op hout en...
  • baconstrips
    baconstrips waardeerde Rdj's bericht in het onderwerp Eerste x zalm /ceder met Leuk Leuk.
    Plankjes niet weken , dat geeft eerst stoom en geen hitte. Zalm hoeft niet lang dus je wilt meteen rook er op hebben.
  • Schumi_wk
    Schumi_wk waardeerde Bruno's bericht in het onderwerp Pulled pork met Leuk Leuk.
    Vorige week nog eens Pulled pork gemaakt van 4,8 kg spiering (procureur). Het vlees heb ik gehaald bij een varkenshouder uit het dorp...
  • Schumi_wk
    Schumi_wk waardeerde cricque's bericht in het onderwerp Onion lolly met Leuk Leuk.
    Deze maand weinig tijd gehad, en had totaal iets anders in gedachten voor de wedstrijd, maar deze zijn het dus geworden ... Doodsimpel...
  • Hoogie
    Hoogie reageerde op het onderwerp Pulled pork.
    Ziet er goed uit! Daar krijg ik zo ook wel trek in. Snel weer een keer maken.
  • Rdj
    Rdj waardeerde bruintje's bericht in het onderwerp Eerste x zalm /ceder met Leuk Leuk.
    Eerste maal zalm op cederplank , plankje geweekt , vis gekruid met limoen/peper ,afgetopt met dille en citroen . Temperatuur tussen...
  • Rdj
    Rdj reageerde op het onderwerp Eerste x zalm /ceder.
    Plankjes niet weken , dat geeft eerst stoom en geen hitte. Zalm hoeft niet lang dus je wilt meteen rook er op hebben.
  • Rdj
    Rdj waardeerde Bruno's bericht in het onderwerp Pulled pork met Leuk Leuk.
    Vorige week nog eens Pulled pork gemaakt van 4,8 kg spiering (procureur). Het vlees heb ik gehaald bij een varkenshouder uit het dorp...
  • Hoogie
    Hoogie waardeerde Bruno's bericht in het onderwerp Pulled pork met Leuk Leuk.
    Vorige week nog eens Pulled pork gemaakt van 4,8 kg spiering (procureur). Het vlees heb ik gehaald bij een varkenshouder uit het dorp...
  • Hoogie
    Hoogie waardeerde Rdj's bericht in het onderwerp The basterd of green egg met Haha Haha.
    Een Bge is toch een soort huwelijk, je hele leven tegen dat ouwe ding aankijken waarvan toch de zij tafeltjes gaan hangen wat rimpels in...
  • Hoogie
    Hoogie waardeerde mamajolijn's bericht in het onderwerp Gefeliciteerd Majesteit!! met Haha Haha.
    Mijn man moet ook niks hebben van de monarchie [emoji28]. Die roept steeds "Amalia voor raadspensionaris!" Sinaasappelhotsauce! Ik zie...
  • B
    bruintje heeft het onderwerp Eerste x zalm /ceder geplaatst in De Rookkamer.
    Eerste maal zalm op cederplank , plankje geweekt , vis gekruid met limoen/peper ,afgetopt met dille en citroen . Temperatuur tussen...
    • 1000010470.jpg
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Pulled pork.
    Mooie stukken procureur En dat maakt mooie PP. Gefeliciteerd met je knor.
  • Rdj
    Rdj reageerde op het onderwerp Bbq Tangen.
    Had hem vanmiddag nog in de handen in Duitsland, kost €22 vond hem zeer degelijk en stevig . Bij de meeste is het een u profiel deze is...
Terug
Bovenaan Onderaan