- Berichten
- 731
Heel tijd terug heb ik van een jager een heel zwijn gekocht, geslacht en vacuüm verpakt. De rib koteletten, schouder karbonade en haas weet ik wel raad mee, maar verder bestond het pakket uit niet nader te noemen lappen. Omdat het veel weg had van stooflappen, meeste was redelijk mager met af en toe een vetrandje, ben ik ze ook zo gaan behandelen. Nu vind ik stoofschotel heerlijk en heb dit ook al een paar keer gemaakt, alleen is dit geen ideaal gerecht voor jonge kinderen.
Nu heb ik nog een kilo of 3 liggen van die lappen. Als sudderlappen behandelen gaat ook goed en het wordt goed gegeten door de kinderen, maar misschien zijn er nog mensen met betere ideeën.
PS ik heb nog een paar kilo vet spek en mijn vader heeft een gehaktmolen met worst tuit, dus worst zou ook nog kunnen.
Nu heb ik nog een kilo of 3 liggen van die lappen. Als sudderlappen behandelen gaat ook goed en het wordt goed gegeten door de kinderen, maar misschien zijn er nog mensen met betere ideeën.
PS ik heb nog een paar kilo vet spek en mijn vader heeft een gehaktmolen met worst tuit, dus worst zou ook nog kunnen.