- Berichten
- 5.537
Van de week een nieuw bbq boek gekregen.
"In vuur en vlam, de lekkerste bbq recepten"
Bij het doorlezen viel mij iets vreemds op.
Als men een droge rub gebruikt en men doet dit 24 uur van tevoren dan is het advies om het zout er pas op te doen voordat het vlees op het rooster gaat.
Wellicht heeft dit iets te maken met het onttrekken van vocht door het zout maar het kan ook best iets anders zijn.
Heeft iemand hier ervaring mee of een idee over, ik hoor het graag.
Grtz, Hans.
"In vuur en vlam, de lekkerste bbq recepten"
Bij het doorlezen viel mij iets vreemds op.
Als men een droge rub gebruikt en men doet dit 24 uur van tevoren dan is het advies om het zout er pas op te doen voordat het vlees op het rooster gaat.
Wellicht heeft dit iets te maken met het onttrekken van vocht door het zout maar het kan ook best iets anders zijn.
Heeft iemand hier ervaring mee of een idee over, ik hoor het graag.
Grtz, Hans.