- Berichten
- 60
Even bij de Sligro wezen neuzen voor het weekend. Weer beloofd wisselvalligheid maar de drang blijft. Gelukkig bleef het bij 5 minuten hagel..
De 1kg lende aan het stuk gelaten. Marinade van knoflook, rode ui, olijfolie, whiskey, thijm en rozemarijn uit de tuin, peper en zout mix. Even blitsen en erover. Half uurtje laten staan, Q op 200, even twee kanten grillen, deflector ertussen en tot een kern van 52 laten komen. O ja, n chunk hickory erbij en nog een kwartiertje los onder de folie voor het aansnijden.
Prachtig zacht vlees, allen weer genoten. Poor mans Filet Mignon. Volgende keer haal ik hem er eerder af, mag van mij een stuk roder.
De 1kg lende aan het stuk gelaten. Marinade van knoflook, rode ui, olijfolie, whiskey, thijm en rozemarijn uit de tuin, peper en zout mix. Even blitsen en erover. Half uurtje laten staan, Q op 200, even twee kanten grillen, deflector ertussen en tot een kern van 52 laten komen. O ja, n chunk hickory erbij en nog een kwartiertje los onder de folie voor het aansnijden.
Prachtig zacht vlees, allen weer genoten. Poor mans Filet Mignon. Volgende keer haal ik hem er eerder af, mag van mij een stuk roder.




