- Berichten
- 2.745
Wilde de Zalmburgers ook eens proberen
Heb de zalm fijn gesneden eierdooier,paneer,dille en viskruiden erbij dit door elkaar gehusseld en met een hamburger pers de burgers gemaakt en daarna maar even in de koelkast .
Krieltjes even voor gekookt wat boter kruiden erbij dekseltje erop en dan kan die op de Bbq.
De bricknic weer gevuld met wokgroente zelf nog paprika en kastanjechampions erbij gedaan kruiden van defikerin erover heen.
Was dus ook bang dat de burgers stuk zouden gaan dat daarom de halve plaat erin en de burgers hierop gebakken dat ging erg goed had ze denk ik ook wel op het rooster kunnen hebben.
Heb een mooie grote spatel en ze bleven prima heel.
En waren ze lekker yesss ze hadden ietsje korter gekund op de Bbq tot 50 graden kern.
We hebben ze zonder saus gegeten .
De groente was iets te lang geweest en de krieltjes hadden denk in een groter bak gemoeten maar het was allemaal prima te eten .
De Zalmburgers zullen wel vaker gemaakt worden .
Zalm fijngesneden kruiden erbij
Mooie burgers ervan gemaakt.
Bricknic gevuld met de wokgroente
krieltjes in de bak met kruiden
Bricknic en bakje met krieltjes erop.
De Zalmburgers erop.
Dat ziet er toch al lekker uit en ze blijven mooi heel.
Alles op het bordje gekwak en eten maar .
Bordje wat dichterbij.
De zalmburger van binnen.
Bedankt voor het kijken tot de volgende keer maar weer.
Heb de zalm fijn gesneden eierdooier,paneer,dille en viskruiden erbij dit door elkaar gehusseld en met een hamburger pers de burgers gemaakt en daarna maar even in de koelkast .
Krieltjes even voor gekookt wat boter kruiden erbij dekseltje erop en dan kan die op de Bbq.
De bricknic weer gevuld met wokgroente zelf nog paprika en kastanjechampions erbij gedaan kruiden van defikerin erover heen.
Was dus ook bang dat de burgers stuk zouden gaan dat daarom de halve plaat erin en de burgers hierop gebakken dat ging erg goed had ze denk ik ook wel op het rooster kunnen hebben.
Heb een mooie grote spatel en ze bleven prima heel.
En waren ze lekker yesss ze hadden ietsje korter gekund op de Bbq tot 50 graden kern.
We hebben ze zonder saus gegeten .
De groente was iets te lang geweest en de krieltjes hadden denk in een groter bak gemoeten maar het was allemaal prima te eten .
De Zalmburgers zullen wel vaker gemaakt worden .
Zalm fijngesneden kruiden erbij
Mooie burgers ervan gemaakt.
Bricknic gevuld met de wokgroente
krieltjes in de bak met kruiden
Bricknic en bakje met krieltjes erop.
De Zalmburgers erop.
Dat ziet er toch al lekker uit en ze blijven mooi heel.
Alles op het bordje gekwak en eten maar .
Bordje wat dichterbij.
De zalmburger van binnen.
Bedankt voor het kijken tot de volgende keer maar weer.