- Berichten
- 10
Vandaag voor het eerst zalm op cederhout plankje gemaakt. JEUJ!!!
Mn lidl mootjes goed onder de peper en zout en een goeie theelepel dijon mosterd en bruine suiker.
Plankje flink lang laten weken, 25 ecobrasa in de wga en gaan maar.
Eerst het plankje, begon mooi te roken, kreeg gewoon complimentjes van de buren (beide zijden
)
Daarna de zalmmootjes.

De zalm was na 10 minuutjes klaar.

Al heel lang niet zoveel positieve complimentjes van mn vrouw gehad.. ook JEUJ
Wel even een vraagjes. Ik heb zelf liever meer ros?. Mn zalm was nog net goed, bij langere tijd was hij droger geworden.
De suiker, die ik royaal had gestrooid proefde ik hier en daar nog een kristalletje. Volgende keer iets minder heet zodat ik langer kan?
ik heb geen foto maar toen ik het deksel net opende was de zalm gedrenkt in het leek wel hele witte drap. Misschien de mosterd of ook eiwit?
En als er nog ergens een plankjes aanbieding is hou ik me van harte aanbevolen.
Volgende keer weer proberen JEUJ
Tips zijn welkom. grtz - jeroen
Mn lidl mootjes goed onder de peper en zout en een goeie theelepel dijon mosterd en bruine suiker.
Plankje flink lang laten weken, 25 ecobrasa in de wga en gaan maar.
Eerst het plankje, begon mooi te roken, kreeg gewoon complimentjes van de buren (beide zijden

Daarna de zalmmootjes.

De zalm was na 10 minuutjes klaar.

Al heel lang niet zoveel positieve complimentjes van mn vrouw gehad.. ook JEUJ
Wel even een vraagjes. Ik heb zelf liever meer ros?. Mn zalm was nog net goed, bij langere tijd was hij droger geworden.
De suiker, die ik royaal had gestrooid proefde ik hier en daar nog een kristalletje. Volgende keer iets minder heet zodat ik langer kan?
ik heb geen foto maar toen ik het deksel net opende was de zalm gedrenkt in het leek wel hele witte drap. Misschien de mosterd of ook eiwit?
En als er nog ergens een plankjes aanbieding is hou ik me van harte aanbevolen.
Volgende keer weer proberen JEUJ

Tips zijn welkom. grtz - jeroen