Had wel weer eens zin in een heerlijk stukje zalm. 
Plankje laten weken in water met wat zout.
		
		
	
	
		 
	
Enige tijd later de zalm ingesmeerd met een mengsel van olijfolie, knoflook en pezo.
		 
	
Toen heb ik er wat rode ui opgelegd en nogmaals ingesmeerd met het mengseltje.
		 
	
Eventjes laten intrekken en de gasser op.
		 
	
Halverwege even gekeken of alles nog goed ging.
		 
	
En een overheerlijk eindresultaat 
 
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Plankje laten weken in water met wat zout.
 
	Enige tijd later de zalm ingesmeerd met een mengsel van olijfolie, knoflook en pezo.
 
	Toen heb ik er wat rode ui opgelegd en nogmaals ingesmeerd met het mengseltje.
 
	Eventjes laten intrekken en de gasser op.
 
	Halverwege even gekeken of alles nog goed ging.
 
	En een overheerlijk eindresultaat
 
  
	 
	 
			 
			 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		