Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Gisteren was het dan eindelijk zover een aantal stukjes zalm op een plankje. Heb ze op de gasser bereid smaak was heerlijk. Heb alleen het idee dat het vuur te hoog heeft gedaan om het plankje nogmaals te kunnen gebruiken of zien ze er altijd zo uit?
Ziet er goed uit! En voor zo ver ik kan zien zijn dit plankjes voor eenmalig gebruik. Wil je planken die je meerdere keren kunt gebruiken dan moeten de plankjes dikker zijn. Je kunt dan deken aan een plank van kokenophout.nl. Waar je wel rekening mee moet houden dat als je zo'n plank een tweede keer wilt gebruiken je een oplossing moet zoeken voor de verkoolde onderkant. anders heb je kans dat er roetdeeltjes op de kant komen waar je je eten op gaat leggen.
Altijd lekker zo'n stukje planked salmon!
Ik heb ook mijn vraagtekens bij hergebruik van een plankje, zeker bij direct gebruik als rookplank. Zelfs als het hout dikker zou zijn vraag ik mij af hoe je deze schoon krijgt...
Ziet er heerlijk uit dat zalmpje!
Ik heb inderdaad ook gemerkt dat je de meeste maar eenmalig kan gebruiken, zelfs in de offset ziet ie er aan de onderkant niet heel geweldig uit na gebruik.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.