- Berichten
- 515
Al enige tijd lag er in de kast een stapeltje Genootschapsplankjes te wachten op een gelegenheid om verbrand te worden 
Omdat dit weekend Rookworsten op het programma stonden dacht mijn vriendinnetje dat er in de WSM naast de worst ook wel plaats zou zijn voor een stukje zalm. Worst en zalm samen in de WSM leek me niet zo'n goed plan en dus was er een mooi stuk zalm over om gister op een plankje te leggen.
Het plankje heb ik laten weken in rum en de zalm gemarineerd met een mix van;
- Olijfolie
- Honing
- Mosterd
- Dirtrub
Zalm op het plankje en 40 minuutjes op 160 graden op de OTP met een handje appelhout..

Omdat dit weekend Rookworsten op het programma stonden dacht mijn vriendinnetje dat er in de WSM naast de worst ook wel plaats zou zijn voor een stukje zalm. Worst en zalm samen in de WSM leek me niet zo'n goed plan en dus was er een mooi stuk zalm over om gister op een plankje te leggen.
Het plankje heb ik laten weken in rum en de zalm gemarineerd met een mix van;
- Olijfolie
- Honing
- Mosterd
- Dirtrub
Zalm op het plankje en 40 minuutjes op 160 graden op de OTP met een handje appelhout..



