Vandaag voor het eerst op Cedarhout gekookt.
Zalm allereerst met Olijfolie, Thijm, Oregano & Citroeonrasp/Citroensap gemarineerd (20-25 minuten)
Vervolgens op het houten plankje gelegd en op de primo gelegd.
Dit is het resultaat:

P1020603 by paulwillen, on Flickr

P1020604 by paulwillen, on Flickr
Was weer erg lekker! Alleen had ik achteraf gezien voor het opdienen wat zout over de zalm moeten strooien. Ik was zo onder de indruk dat ik die eventjes vergeten was
Bedankt voor 't kijken..
Zalm allereerst met Olijfolie, Thijm, Oregano & Citroeonrasp/Citroensap gemarineerd (20-25 minuten)
Vervolgens op het houten plankje gelegd en op de primo gelegd.
Dit is het resultaat:

P1020603 by paulwillen, on Flickr

P1020604 by paulwillen, on Flickr
Was weer erg lekker! Alleen had ik achteraf gezien voor het opdienen wat zout over de zalm moeten strooien. Ik was zo onder de indruk dat ik die eventjes vergeten was

Bedankt voor 't kijken..