- Berichten
- 170
Gister een ontzettend gezellige avond gehad met wat vrienden. Omdat ik beloofd had om e.e.a. Klaar te maken ben ik vrijdag en zaterdag lekker druk geweest met voorbereidingen. Hoewel ik weinig bijzonders heb gemaakt waren de gasten reuze enthousiast!
Vrijdag al begonnen met de ribs. Roken en inpakken zodat ik ze zaterdag alleen nog maar hoefde op te warmen en lakken.
Ook meteen een Coleslaw klaargemaakt en pickled red onions.
Op de zaterdagochtend mocht de PP op de Q. Deze heb ik vrijdagavond geïnjecteerd en in de rub gezet.
Mijn thermometer, de CookPerfect, wilde niet verbinden met de App. Heel erg frustrerend. Gelukkig kwam ik een goedkope 'snelle' thermometer tegen in een BBQ gereedschap pakket die ik van mijn schoonouders heb gehad voor m'n verjaardag. Nooit verwacht die ooit te gebruiken maar toch prettig dat ik een thermometer had. De run verder iets meer op gevoel gedaan en de dome temp in de gaten gehouden.
Zaterdagochtend nog naar de AH omdat ik moink balls wilde maken. Was mijn eerste keer maar wat zijn die lekker zeg.. Vond iedereen overigens. Onderstaand een actiefoto. PP was bijna klaar dus tijd om de ribs er bij te leggen.
Ook leuk: had het niet verwacht maar de gasten kwamen met een statafel zodat we mooi buiten konden staan. Gelukkig was het droog en viel de kou mee. Een vd gasten had glühwein mee, top!
Rond een uur of 10 toch naar binnen gegaan toen de smores klaar waren. Niet mijn ding maar de vrouwen vonden het zalig. De mannen hielden zich meer bezig met de restjes PP.
Geslaagde avond en iedereen vond alles zalig. Heb de hele avond door complimentjes gekregen. Blije gasten, daar doen we het voor!
Dank voor het lezen en plaatjes kijken

Vrijdag al begonnen met de ribs. Roken en inpakken zodat ik ze zaterdag alleen nog maar hoefde op te warmen en lakken.
Ook meteen een Coleslaw klaargemaakt en pickled red onions.
Op de zaterdagochtend mocht de PP op de Q. Deze heb ik vrijdagavond geïnjecteerd en in de rub gezet.
Mijn thermometer, de CookPerfect, wilde niet verbinden met de App. Heel erg frustrerend. Gelukkig kwam ik een goedkope 'snelle' thermometer tegen in een BBQ gereedschap pakket die ik van mijn schoonouders heb gehad voor m'n verjaardag. Nooit verwacht die ooit te gebruiken maar toch prettig dat ik een thermometer had. De run verder iets meer op gevoel gedaan en de dome temp in de gaten gehouden.
Zaterdagochtend nog naar de AH omdat ik moink balls wilde maken. Was mijn eerste keer maar wat zijn die lekker zeg.. Vond iedereen overigens. Onderstaand een actiefoto. PP was bijna klaar dus tijd om de ribs er bij te leggen.
Ook leuk: had het niet verwacht maar de gasten kwamen met een statafel zodat we mooi buiten konden staan. Gelukkig was het droog en viel de kou mee. Een vd gasten had glühwein mee, top!
Rond een uur of 10 toch naar binnen gegaan toen de smores klaar waren. Niet mijn ding maar de vrouwen vonden het zalig. De mannen hielden zich meer bezig met de restjes PP.
Geslaagde avond en iedereen vond alles zalig. Heb de hele avond door complimentjes gekregen. Blije gasten, daar doen we het voor!
Dank voor het lezen en plaatjes kijken

