BasBQ
Beef en Steak

Wings with White Sauce

 
 
 
 

Mac

Gerijpt
Berichten
3.494
Lekker gemaakt door de kippenvleugels Riona, schoot mij iets van een tijdje geleden weer te binnen.
Mooie reden om weer een blog postje te maken (2 eigenlijk)

Big Bob Gibson Bar-B-Q White Sauce.

8651965231_ebf78905b6.jpg


Alles mengen

8653063376_5e9868b038.jpg


En hoppakee saus is klaar.

8653062218_6f4fe132bf.jpg


Dat vraagd natuurlijk om ergen over heen gegooid worden h?  ;)

8652004593_15fc799715.jpg


8653088318_5134e195bb.jpg


Anders dan anders, maar dat wist ik al (ik vind 'm lekker)

8651985149_0576d6c09e.jpg


http://macsbbqpit.blogspot.nl/2013/04/bar-b-q-white-sauce-by-big-bob-gibson.html

http://macsbbqpit.blogspot.nl/2013/04/chicken-wings-with-bar-b-q-white-sauce.html

Mac
 
Ziet er goed uit!

In Amerika hebben we bij Martin's BBQ Joint; white sauce gehad met daarin hot - sauce erg lekker!
 
Dank voor het delen, deze white sauce is nieuw van mij en ben erg nieuwsgierig geworden. Staat genoteerd :)
 
Ja, de BBQ klassieker uit Alabama! E?n van mijn favorieten uit het BBG boek.
En die van Martin's was inderdaad lekkerder! Wat hot sauce doet wonderen!
 
Daar lust ik er ook wel een paar van.
 
Ik ben ook een fan van witte saus op wings!!! Heerlijk!!!!
 
Bedoel je aan bovenstaand recept een toevoeging van.......? Of volstaat dit recept al met de toevoeging van de cayennepeper? Een beetje pit mag van mij nml wel :)

noskos zei:
En die van Martin's was inderdaad lekkerder! Wat hot sauce doet wonderen!
 
Je kan toevoegen wat je wil, kwestie van proberen.
Maar die hot Sauce werkte heel goed.
 
Zo krijg meteen trek...
Kan ik niet een portie bestellen?
 
Chris het is een smaak waar je even aan moet wennen
 
Is het de mayonaise Chris?
 
noskos zei:
Is het de mayonaise Chris?
Als ik je vraag goed heb begrepen wil je weten of het de mayonaise is die ik niet lust?
Daar kan ik kort op zijn: als er ??n ingredi?nt in zit dat ik w?l lust, zal het de mayonaise wel zijn ;)

Ik vind ze (veel) te zuur, lijkt meer op een vinaigrette vind ik. Dat is nu ook het enige waar ik het (in kleine porties) voor gebruik: op salades
 
Je zou het ook eens als marinade kunnen proberen Chris.
Door het zure in de saus zou dat vlees malser moeten maken.

Ik ga dat iig wel een keertje proberen.

Mac
 
Ben hier niet zo'n fan van, maar als je het niet probeert kan je er ook niet over meepraten is mijn stelling.  ;)
Dus zal dit eens proberen
 
Mac zei:
Je zou het ook eens als marinade kunnen proberen Chris.
Door het zure in de saus zou dat vlees malser moeten maken.

Ik ga dat iig wel een keertje proberen.

Mac
Op zich geen slecht idee Mac, in elk geval beter dan weggooien ;)
 
ook een van mijn favorieten!
 
Terug
Bovenaan Onderaan