Aangezien er steeds meer mensen een WGA hebben is het misschien wel handig om een algemeen draadje te hebben waar alle wetenswaardigheden over het gebruik deze Q in staan.
Waar ik wel benieuwd naar ben is hoeveel ecobrasa kooltjes er ongeveer nodig zijn bij indirect bbq-en om een temperatuur van ongeveer 350F/175C op het indirecte deel van rooster te hebben.
Verder, ik neem aan dat je bij het indirect gebruik het lucht toevoer rooster in het deksel boven de kooltjes dicht laat zitten en boven het indirecte deel de boel open zet? Het omgekeerde zal vast gelden voor de toevoer aan de onderkant, daar zet je de boel bij de kooltjes een beetje schuin zodat daar lucht naar binnen kan en bij het indirecte deel moet de boel zoveel mogelijk dicht staan?
Hmm, meer vragen schieten me eigenlijk niet te binnen dus het zou kunnen dat dit een heel kort draadje wordt ;D.
Waar ik wel benieuwd naar ben is hoeveel ecobrasa kooltjes er ongeveer nodig zijn bij indirect bbq-en om een temperatuur van ongeveer 350F/175C op het indirecte deel van rooster te hebben.
Verder, ik neem aan dat je bij het indirect gebruik het lucht toevoer rooster in het deksel boven de kooltjes dicht laat zitten en boven het indirecte deel de boel open zet? Het omgekeerde zal vast gelden voor de toevoer aan de onderkant, daar zet je de boel bij de kooltjes een beetje schuin zodat daar lucht naar binnen kan en bij het indirecte deel moet de boel zoveel mogelijk dicht staan?
Hmm, meer vragen schieten me eigenlijk niet te binnen dus het zou kunnen dat dit een heel kort draadje wordt ;D.