Zaterdag een etentje met/voor de buren georganiseerd.
Het menu :voor puntpaprika gevuld met roomkaas en bacon.
Hoofdgerecht :spareribs -shortribs -eigen gedraaide hamburgers -prefab worstjes voor de kids -ma?skolven -hasselback aardappels -mozzarella salade
Nagerecht : onmogelijke kokostaart met aardbeien en slagroom
Van de meeste zaken geen foto's gemaakt omdat het toch wel een beetje druk was.
Wel wat plaatjes van de shortribs gemaakt omdat dat voor mij de eerste keer was en er nogal wat horror verhalen gepost werden over de ribs van bbquality.
Na een beetje trimmen
Op de keg bij 110 graden met wat zeezout en peper.
Als rookhout een paar stukjes wijnvat.
Later wat gezelschap van een paar ribbels.
Ook het webertje erbij (ook helemaal vol)
Paar uurtjes later
Het resultaat.
Wat vonden we er van.
Geweldig stuk vlees wat niet veel rub nodig heeft en zeker voor herhaling vatbaar.
Het menu :voor puntpaprika gevuld met roomkaas en bacon.
Hoofdgerecht :spareribs -shortribs -eigen gedraaide hamburgers -prefab worstjes voor de kids -ma?skolven -hasselback aardappels -mozzarella salade
Nagerecht : onmogelijke kokostaart met aardbeien en slagroom
Van de meeste zaken geen foto's gemaakt omdat het toch wel een beetje druk was.
Wel wat plaatjes van de shortribs gemaakt omdat dat voor mij de eerste keer was en er nogal wat horror verhalen gepost werden over de ribs van bbquality.
Na een beetje trimmen

Op de keg bij 110 graden met wat zeezout en peper.
Als rookhout een paar stukjes wijnvat.

Later wat gezelschap van een paar ribbels.


Ook het webertje erbij (ook helemaal vol)

Paar uurtjes later


Het resultaat.


Wat vonden we er van.
Geweldig stuk vlees wat niet veel rub nodig heeft en zeker voor herhaling vatbaar.