BasBQ
Beef en Steak

Weer eens Pulled Pork..

 
 
 
 

Abraham

Pitmaster
Berichten
919
Deze klassieker blijft een van mijn favorieten. Er was niets meer in de vriezer dus gisteren een procureurtje in de rub gezet.
b3e6ef7d.jpg


4710af0f.jpg


Tegen middernacht de kooltjes aangestoken
b85f2652.jpg


Keteltje rookt lekker
4a56ed8f.jpg


En procureurtje mocht er op
5112fcbb.jpg


Ben, ahum, in slaap gevallen dus een flinke dip in de T/t curve...
tijdstip            ketel            vlees
00:45            105                14
02:35            124                44
04:33            110                64
07:17            105                72
09:37            65                  64    (sukkel die ik ben)
10:58            128                70
11:58            123                79
12:57            118                85    (bijna...)
13:38            124                88    (klaar)

232ee8ed.jpg


wordt vervolgt...
 
hij gaat lekker worden, dat wordt echt smullen vandaag
 
Overal roken de ketels ;)
 
zo horen we het graag, moet meer gebarbequed worden in Nederland  :D
 
..het vervolg..
Een mooie donkere bonk..
6f1f15c9.jpg


Mag even een tijdje rusten in zilverfolie
98bc48d5.jpg


Daarna pullen
63fa39c8.jpg


en lekker eten,
784725ec.jpg

puur natuur, met alleen wat Carolina Mustard Sauce...
Hmmm!
 
Dat moet inderdaad geweldig gesmaakt hebben, gefeliciteerd met je knorretje
 
Hmmm, lekker hoor en gefeliciteerd met de knor!
 
mooi gedaan hoor, heerlijke pp.
Gefeliciteerd met je knorretje
 
Nice....
 
Dat ziet er goed uit,gefeliciteerd met je knorretje.
 
Leuk, nu ook een knor.
Bedankt hoor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan