BasBQ
Beef en Steak

We hebben niet stil gezeten part: 3

 
 

Welmer

Pitmaster
Berichten
739
Zo nu ga ik stoppen met spammen en zal ik voortaan gewoon 1 verslagje per bbq avontuur maken 😅😉
20201108_115506.jpg
20201108_170000.jpg
20201225_135429.jpg
20201225_140052.jpg
20201225_140223.jpg
20201225_172951.jpg
20210411_154933.jpg
20210411_162000.jpg
20210417_201335.jpg
20210502_175600.jpg
20210502_191546.jpg
20210605_163042.jpg
20210605_210224.jpg
20210605_210556.jpg
 
Het zijn gewoon jaloersmakende foto’s
 
Mooi plekje heb je daar.
 
Mooi plekje heb je daar.
Dankje, nog wat bordjes erbij voor de aankleding en mijn kruiden bakje verplaatsen (ze vinden daar hangen iets te dicht bij mijn uitlaat van de barillo 😄, lees verschrompelde munt blaadjes). Misschien nog een golfplaten afdak eraan maken, maar voor nu is het ff goed zo 😉
 
Wat een heerlijkheid in alle opzichten!
 
Gave plek en heerlijke foto's...
 
En terwijl de Q brandt, het biertje koud staat een lekkere plons in het zwembad nemen. Fijn hoor.
 
In dit part ook niet stil gezeten

misschien komen de genootschap bordjes weer, mooi stukkie aankleding dan
 
Daar hoop ik nog steeds op
Bij het forum-merchandise onderdeel een oproep plaatsen en hopen dat er meerdere leden interesse hebben en Frits dan wilt bestellen. Als het nog mogelijk is natuurlijk
 
Dat waren 3 prima verslagen met mooie kiekjes!

Hoe bevalt deze pizza oven? Hoe is deze in zijn verbruik? Stook je deze op pallets of ook houtskool? Moet je de pizza's in deze oven ook blijven draaien omdat het vuur van achter komt?

Ik maak nu namelijk pizza's op de KJ C2 en moet zeggen dat na een pizza of 8 het houtskool verbruik toch wel erg rap toe neemt :p
 
Dat waren 3 prima verslagen met mooie kiekjes!

Hoe bevalt deze pizza oven? Hoe is deze in zijn verbruik? Stook je deze op pallets of ook houtskool? Moet je de pizza's in deze oven ook blijven draaien omdat het vuur van achter komt?

Ik maak nu namelijk pizza's op de KJ C2 en moet zeggen dat na een pizza of 8 het houtskool verbruik toch wel erg rap toe neemt :p
Tis een leuk ding en voor mij toendertijd de enige optie om pizza's rond de 300/400 graden af tebakken. Ik gebruik nu pellets en hardhout blokken. Pellets voor constante temp. En stukjes hardhout voor de vlammen ( boven warmte)
Ja ik moet als de temp boven de 300 is met bovenvlammen de pizza's om de 30/40 seconde draaien om verbrande delen te voorkomen.
Zuinig zijn ze niet, maar wat wil je op 400 graden 😅.
Zak pellets van 9kg doe je wel een keer of 8/9 x 5 pizza's mee
 
Tis een leuk ding en voor mij toendertijd de enige optie om pizza's rond de 300/400 graden af tebakken. Ik gebruik nu pellets en hardhout blokken. Pellets voor constante temp. En stukjes hardhout voor de vlammen ( boven warmte)
Ja ik moet als de temp boven de 300 is met bovenvlammen de pizza's om de 30/40 seconde draaien om verbrande delen te voorkomen.
Zuinig zijn ze niet, maar wat wil je op 400 graden 😅.
Zak pellets van 9kg doe je wel een keer of 8/9 x 5 pizza's mee
Dat maakt het dan ook nog wel leuk denk ik.

Momenteel heb ik met de KJ C2 + marabu houtskool, kwa kosten en verbruik zit je dan volgens mij wel een heel stuk hoger dan bij een dergelijke pizza oventje. Want ik kan er denk ik een stuk of 8/9 doen op 1 volle vuurkorf welke stabiel op 320 graden staat. Dan is 9kg pellets op 40/45 pizza denk ik nog wel te overzien.

Over twee weken heeft mijn vriendin namelijk een vrijgezellen feest gepland voor een vriendin van haar en dan is het idee om hier in de tuin pizza's te gaan bakken en eten. Ik dacht dan is een tweede oven erbij best handig als je een beetje de vaart in wilt houden dan 1 KJ C2 😅
 
Terug
Bovenaan Onderaan