- Berichten
- 3.379
Zo, gisteravond maar eens een poging gedaan om zo'n prachtig Tokkie badge te bemachtigen.
Ik had besloten, om een WCCC te maken "Whisky Cola Can Chicken" ........eh oeps, zit geen bier in
Ik heb het simpel gehouden, door de kip in te smeren met wat whisky", een beetje zout erover te strooien, en een beetje whisky bij de cola. (kom ik tenminste een beetje sneller van die blended whisky af ;D ;D)
Alhoewel ik niet geloof, dat het vocht in het blikje warm genoeg wordt, dat het ook daadwerkelijk verdampt (maar gaat om het id)
Tevens heb ik de kip ge?njecteerd met whisky, dat ik in een klein potje met wat rozemarijn, en een teentje knoflook, al een paar weekjes geleden had voorbereid.
Moet wel zeggen, dat ik er wat meer van had verwacht, wat smaak betreft. (had wel wat meer smaak mogen hebben).
Volgende keer, wel weer injecteren met de whisky marinade, maar dan aan de buitenkant een rubje. (nu was het een beetje vlak)
Maar goed, al met al, toch wel van genoten
Grtn
Ik had besloten, om een WCCC te maken "Whisky Cola Can Chicken" ........eh oeps, zit geen bier in

Ik heb het simpel gehouden, door de kip in te smeren met wat whisky", een beetje zout erover te strooien, en een beetje whisky bij de cola. (kom ik tenminste een beetje sneller van die blended whisky af ;D ;D)
Alhoewel ik niet geloof, dat het vocht in het blikje warm genoeg wordt, dat het ook daadwerkelijk verdampt (maar gaat om het id)

Tevens heb ik de kip ge?njecteerd met whisky, dat ik in een klein potje met wat rozemarijn, en een teentje knoflook, al een paar weekjes geleden had voorbereid.
Moet wel zeggen, dat ik er wat meer van had verwacht, wat smaak betreft. (had wel wat meer smaak mogen hebben).
Volgende keer, wel weer injecteren met de whisky marinade, maar dan aan de buitenkant een rubje. (nu was het een beetje vlak)
Maar goed, al met al, toch wel van genoten




Grtn