BasBQ
Beef en Steak

Wat zal ik hier eens mee doen?

 
 

Superjohn

Stoker
Berichten
357
Ik kreeg van iemand die ik geholpen had een aardigheidje  :D
Een flesje en een stukje vlees van 2,5 kg.

Beide gaan ze er volgende week zaterdag aan, krijg dan wat visite dus kom mooi uit.

Maar hoe zal ik deze bereiden?? suggesties? (ik zal hier ook het eindresultaat laten zien).

 
Zo h?. Das een mooi stukje vlees.
Ik heb ff zo niet een recept voor je, maar dat zal wel goed komen  :D
 
Wat is het een cote de boeuf XL?
Zuinig zijn op die vrienden, want zulke stukken vlees voor een klusje, TOP!!
Low en slow en aan het vlees te zien zo naturel mogelijk.
 
Kijk eens op Nosmo's site naar standing rib roast, volgens mij kun je dit op dezelfde manier bereiden.
 
Looney zei:
Kijk eens op Nosmo's site naar standing rib roast, volgens mij kun je dit op dezelfde manier bereiden.

Goeie tip, dat gaat hem worden denk ik.
 
Zo langzaam mogelijk naar 5 graden onder eind kerntemperatuur brengen en dan high & fast affikken.

Bij mij staat er dan altijd een schaaltje mierookswortel, een schaaltje pittige mosterd en een schaaltje knoflook boter naast mijn bord.  :)
 
Het beste kun je mij je adres even geven dan gooi ik het wel op de Q, ik stuur de foto's wel door :D
 
Riestad zei:
Het beste kun je mij je adres even geven dan gooi ik het wel op de Q, ik stuur de foto's wel door :D
+1
 
Terug
Bovenaan Onderaan