H
Hendrik Willem
Gast
Eerste sessie op de Green Big Egg.
Ingredi?nten :
1 kg buikspek zonder zwoerd.
5 eetlepels ketjap
1 koffielepel Worchestersaus.
1 eetlepel water
30 gram pikante vleeskruiden
8 gram nitrietzout
4 dagen in de marinade.
Zo zag het er uit toe het uit de marinade kwam.
Op de Green Big egg.
Dome temparatuur 150 graden
Kerntemparatuur 72 graden
Tijd ongeveer 90 minuten.
Even met de snijmachine in porties voor op de boterham gesneden .
Al met al smaakte het weer geweldig op het brood.
Ook ben ik dik tevreden over de BGE en vind dat de temparatuur geweldig te regelen is.
Ingredi?nten :
1 kg buikspek zonder zwoerd.
5 eetlepels ketjap
1 koffielepel Worchestersaus.
1 eetlepel water
30 gram pikante vleeskruiden
8 gram nitrietzout

4 dagen in de marinade.

Zo zag het er uit toe het uit de marinade kwam.

Op de Green Big egg.

Dome temparatuur 150 graden
Kerntemparatuur 72 graden
Tijd ongeveer 90 minuten.

Even met de snijmachine in porties voor op de boterham gesneden .
Al met al smaakte het weer geweldig op het brood.
Ook ben ik dik tevreden over de BGE en vind dat de temparatuur geweldig te regelen is.