- Berichten
- 1.421
Het is dan nog wel geen Bacon-Day maar dat houd mij niet tegen.
Had hier al een tijdje trek in. Dus moest het er maar van komen.
Vorige week een fijn stukje Livar buik gehaald bij de Sligro en deze gemarineerd.
Geen foto van.
Deze is er op 2e kerstdag op gegaan.
Zelfs toen rook die al lekker.

Heerlijk rustig naar de 72 graden met een rooster temperatuur van 120 graden.
En na een uur of wat (weet niet meer hoelang het geduurd heeft) kon die eraf.

En gelijk maar een stukje proeven. Heerlijk.

Maar zo snel mogelijk opbergen anders gaat het in een keer op zo lekker is het.

Is ook erg lekker op een broodje hamburger ben ik achter.
Groeten,
Nick.
Had hier al een tijdje trek in. Dus moest het er maar van komen.
Vorige week een fijn stukje Livar buik gehaald bij de Sligro en deze gemarineerd.
Geen foto van.
Deze is er op 2e kerstdag op gegaan.
Zelfs toen rook die al lekker.

Heerlijk rustig naar de 72 graden met een rooster temperatuur van 120 graden.
En na een uur of wat (weet niet meer hoelang het geduurd heeft) kon die eraf.

En gelijk maar een stukje proeven. Heerlijk.

Maar zo snel mogelijk opbergen anders gaat het in een keer op zo lekker is het.

Is ook erg lekker op een broodje hamburger ben ik achter.
Groeten,
Nick.