- Berichten
- 6.243
Gister is het ervan gekomen, wagyu flatribs.
Woensdag besteld, vrijdag laten leveren zodat ze gelijk de koelkast in konden zodat ze zondag bereid konden worden.
Eitje schoongemaakt en opgestookt
Ribs getrimd, kwam nog wel wat vet vanaf, Zaanse mayo erop en de rub erover verdeeld. 2 smaken.
2 blokjes hickory en 1.5 blokje kersen op de kolen gelegd. Plate setter, lekbak, rooster en Genius geplaatst (ingesteld op 115 graden) en de ribs erop
Ook nu de M weer net passend en dat net na black friday
haha
Toen begon het 5 uur wachten, gelukt.
Inpakken en terug.
Na een uurtje 94 graden en effe prikken. Nog niet helemaal prik gaar, na een kwartiertje wel.
Effe laten rusten, snijden en het bord op
Beide rubs smaakte. Die van Oakridge was bekend, Noskos smaakte ook goed. Gaat vaker gebruikt worden
Het heeft ons gesmaakt
Woensdag besteld, vrijdag laten leveren zodat ze gelijk de koelkast in konden zodat ze zondag bereid konden worden.
Eitje schoongemaakt en opgestookt
Ribs getrimd, kwam nog wel wat vet vanaf, Zaanse mayo erop en de rub erover verdeeld. 2 smaken.
2 blokjes hickory en 1.5 blokje kersen op de kolen gelegd. Plate setter, lekbak, rooster en Genius geplaatst (ingesteld op 115 graden) en de ribs erop
Ook nu de M weer net passend en dat net na black friday

Toen begon het 5 uur wachten, gelukt.
Inpakken en terug.
Na een uurtje 94 graden en effe prikken. Nog niet helemaal prik gaar, na een kwartiertje wel.
Effe laten rusten, snijden en het bord op
Beide rubs smaakte. Die van Oakridge was bekend, Noskos smaakte ook goed. Gaat vaker gebruikt worden

Het heeft ons gesmaakt
Laatst bewerkt: