D
DannyvanderBurg
Gast
Hallo Leden,
Mijn naam is Danny van der Burg en ben een ras echte Bourgondi?r!
Ik ben werkzaam geweest als kok bij een brasserie waar we op een lavasteen stonden te grillen.
Erg veel geleerd daar, maar low & slow niet natuurlijk.
Nu ik uit de horeca ben, ben ik nog steeds verzot op de Q, ik kook/bak/grill regelmatig.
Ik ben in het bezit van een BGE medium, in 1 woord een super bbq.
Via jullie wil ik natuurlijk nog meer leren van het bbq'en, want de mogelijkheden zijn eindeloos!
Groeten Danny
Mijn naam is Danny van der Burg en ben een ras echte Bourgondi?r!
Ik ben werkzaam geweest als kok bij een brasserie waar we op een lavasteen stonden te grillen.
Erg veel geleerd daar, maar low & slow niet natuurlijk.
Nu ik uit de horeca ben, ben ik nog steeds verzot op de Q, ik kook/bak/grill regelmatig.
Ik ben in het bezit van een BGE medium, in 1 woord een super bbq.
Via jullie wil ik natuurlijk nog meer leren van het bbq'en, want de mogelijkheden zijn eindeloos!
Groeten Danny