BasBQ
Beef en Steak

Voorstellen

Michel_D

Kooltjesharker
Berichten
112
Hallo,
Hoewel ik al jaren een Weber Kettle 57 cm heb, kwam ik niet verder dan af en toe wat grillen voor het gezin in de zomermaanden.
Termen als minion en snake had ik wel eens gehoord van collega’s maar de echte interesse om eens iets anders te doen op de Weber was er eigenlijk niet.
Ben sinds korte tijd besmet geraakt met het low en slow virus door wat videos te bekijken van mineon/snake en het voorbereiden en garen van 1,5 kg procureur en hier pulled pork van te maken volgens de methode en recept van Dennis (Noskos).
Dit smaakte naar meer!

E2FAD43D-DD79-4BA5-A918-7FCB90AF330C.jpeg


EAA0CBDE-A2CC-4606-9B16-B56A678EF837.jpeg
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.219
Van harte welkom bij het Genootschap!
 

Pascal

Pitmaster
 
 
 
Berichten
778
Welkom Michel.
 

Hans

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
5.377
Welkom bij de club da's een heel lekkere P.P. Michel lusten we. 😉
 

@rno

BBQ Junkie
 
 
 
 
Berichten
5.333
Welkom bij het genootschap

als ik die PP zie snap ik dat het naar meer smaakt 😉
 

SandyMan

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.695
Hmmmm PP!
Welkom
 
Bovenaan Onderaan