BasBQ
Beef en Steak

Voorstellen

 
 
 

Dion

Sprokkelaar
Berichten
32
Hallo allemaal,

Ik ben Dion en woon in de achterhoek. Ik heb mijzelf ingeschreven op dit forum om voornamelijk te leren.
Ik ben in het bezit van een Boretti Carbone. Voor deze BBQ heb ik voornamelijk gebruik gemaakt van een slagers BBQ type.
Het komt er op neer dat het brandstof bij de action halen was en het vlees bij de lidl. Het is bij mij meer een bunker maaltijd waarbij de sate het enige is wat ik zelf maakte. Ik hoop dus ook nieuwe idee?n op dit forum op te doen en nieuwe technieken aan te leren. Ik had namelijk nog nooit gehoord van de Snake en Minion methode. Iedereen alvast bedankt voor alle tips/trics en informatie die ik tegen kan komen.

Groeten, Dion
 
Welkom!
 
hoi Dion,
welkom bij dit edele genootschap
 
Terug
Bovenaan Onderaan