- Berichten
- 2.747
Weet niet of het hier hoort
Koude gazpacho soep vooraf
Ingredi?nten voor de gevulde kip
Ui,appel en dragon even aanbakken
Hasselback met kruidenboter er vast op.
Kip vullen met ui,appel en dragon en dan prosciutto er om heen
Kipfilet en ma?skolven op de bbq.
Bijna klaar.
Op het bord opmaak misschien niet zo mooi maar wel erg lekker.

Kipfilet van binnen
Was allemaal weer prima gelukt bbq eerst op
Ongeveer 190 graden de hasselback erop na een tijdje langzaam de bbq temperatuur verlaagd naar ongeveer 150 graden en tien de kipfilet erop even later de ma?skolven
Alles was mooi op tijd klaar
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Koude gazpacho soep vooraf

Ingredi?nten voor de gevulde kip

Ui,appel en dragon even aanbakken

Hasselback met kruidenboter er vast op.

Kip vullen met ui,appel en dragon en dan prosciutto er om heen


Kipfilet en ma?skolven op de bbq.

Bijna klaar.

Op het bord opmaak misschien niet zo mooi maar wel erg lekker.



Kipfilet van binnen


Was allemaal weer prima gelukt bbq eerst op
Ongeveer 190 graden de hasselback erop na een tijdje langzaam de bbq temperatuur verlaagd naar ongeveer 150 graden en tien de kipfilet erop even later de ma?skolven
Alles was mooi op tijd klaar
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro