V
Vbkk
Gast
Komt mijn vriendin zonet van de makro thuis met een (mooi) stukje Argentijnse filet mignon.
Ongeveer 1,2kg puur vlees dat ik morgen voor visite moet klaarmaken.
Voor kruiding dacht ik het simpel te houden, peper en zout. ( en chimichurri)
voor het grillen weet ik het helaas niet zo goed aangezien ik dacht gewoon in zen geheel te doen en niet als verschillende stukken.
Maar eerst dichtschroeien en dan indirect verder of omgekeerd? Hoe lang zou dit stuk zo nodig hebben op zen geheel dan?
Of misschien toch beter aparte stukken?
Hopelijk kan iemand me even verder helpen.
Ongeveer 1,2kg puur vlees dat ik morgen voor visite moet klaarmaken.
Voor kruiding dacht ik het simpel te houden, peper en zout. ( en chimichurri)
voor het grillen weet ik het helaas niet zo goed aangezien ik dacht gewoon in zen geheel te doen en niet als verschillende stukken.
Maar eerst dichtschroeien en dan indirect verder of omgekeerd? Hoe lang zou dit stuk zo nodig hebben op zen geheel dan?
Of misschien toch beter aparte stukken?
Hopelijk kan iemand me even verder helpen.