BasBQ
Beef en Steak

Vleesbrood Maison

 

Scoozy

Kooltjesharker
Berichten
205
Mijn eerste gerechtje op de Weber Smokefire XE4,

Dit is iets wat regelmatig in de oven gemaakt wordt en waar iedereen dol op is, simpel maar ozo lekker, dus bij deze het eens geprobeerd op de Weber Smokefire met de Grill Academy Blend pellets en het was een succes, kleine 3u 45min op 110°C en het bereikte de gewenste interne temperatuur en was klaar om opgesmikkeld te worden :)
Mooie rookrand van rond de 1 a 1 1/2 cm en wat een smaakverschil tov in de oven (y)👌
We kijken al uit naar de volgende bereidingen op dit prachtig toestel ....

gesneden.jpg


op de bbq.jpg


op de bbq2.jpg


strat bbq.jpg


boterham.jpg
 
Dat ziet er goed uit zeg.

Wat zit er allemaal in?
 
Dat ziet er goed uit zeg.

Wat zit er allemaal in?
Heel simpel en lekker:
In dit geval was het een manier die mijn grootmoeder steeds maakte en bij ons het liefst wordt gegeten,

- 1 1/2kg Gemengd varkens/rund gehakt
- 4 eitjes
- +/- 150 gr paneermeel moet je een beetje bekijken aan de binding

Dit meng ik in de kitchen aid robot tot een homogene massa en vorm dan een bol om in de ovenschaal te leggen. Je kan hier allerlei ingrediënten aan toevoegen naar eigen wens natuurlijk.
Bij ons wordt dit steeds met fruitmengeling in siroop en boterhammen gegeten of met warme noordkrieken op siroop met puree is ook heel lekker :)
 
- 1 1/2kg Gemengd varkens/rund gehakt
- 4 eitjes
- +/- 150 gr paneermeel moet je een beetje bekijken aan de binding

Dus eigenlijk een grote gehaktbal. 😂

Heerlijk. 😋
 
Terug
Bovenaan Onderaan