- Berichten
- 28

Titel: Vlees (100% Rund)
Auteur: Herman den Blijker
ISBN: 978-90-215-5754-0
Taal: Nedeslands
Blz: 272
Waar te koop: De betere boekhandel, bol.com
Prijs in ?: 29,99
Bespreking: Het boek "Vlees" is niet een 100% BBQ boek, toch wil ik het graag met jullie delen. Het mooie aan dit boek (en Herman) is dat het 100% Puur is, geen onzin dus.
Alles in dit boek draait om Rundvlees, het liefst eerlijk rundvlees. De basis en kracht zit in de eenvoud, het Rund is opgedeeld in vlees delen, bekende en minder bekende, Herman laat zien hoe elk stuk bereid kan worden. Het draait dus om het op een juiste manier garen van het vlees middels Barbecue, pan en/ of oven. Geen omslachtige recepten, alleen mooie stukken vlees.
Naast het "hoe te bereiden" staan er ook mooie achtergrond verhalen over diverse landen/ streken waar goed rundvlees vandaan komt in het boek.
Persoonlijk heb ik altijd moeite om een recept punt voor punt te volgen, dit boek is dus ideaal voor mij en alle andere die een kookboek als inspiratiebron gebruiken.
Natuurlijk staan ook in dit kookboek een aantal recepten die zeker het proberen waard zijn. Dus voor ieder wat wils.


