BasBQ
Beef en Steak

vis en vlees

H

herbertbras

Gast
ik heb toch een vraagje voor alle aanwezigen hier ik zie vaak hier foto's voorbij komen van vis op de bbq en dan ook daarna vlees op de bbq hebben jullie geen last van vlees met vissmaak mijn ervaringen zijn dat als je vis op de bbq gaart je daarna geenvlees meer kan garen gaat dan naar de vis smaken hebben jullie daar geen last van???
 
Ik maak regelmatig kleine vissigheden als 'voorafje', dus spiesjes gamba's e.d. Maar als het rooster daarna weer goed wordt verhit en afgeborsteld, heb je nergens last van.
Onlangs bij een demo nog garnalen, kip en vlees door elkaar heen staan bakken. No problemo.
Enige waar je een beetje mee moet oppassen is dingen met suikerrijke marinades, zoals zoet gemarineerde sat? enzo. Die suikerresten worden zwarte druipstenen onder je rooster en als die na borstelen in je vuur vallen wil dat wel een doordringende rooklucht verspreiden. Dus dan eerst even wachten tot dat is weggebrand, anders smaakt je volgende product wat chemisch.
 
Terug
Bovenaan Onderaan