Afgelopen zaterdag was mijn zusje jarig en die had mij gevraagd of niet het een en ander wou klaarmaken, ik ben de beroerdste niet dus zo gevraagd zo gedaan.
Ik ben uiteindelijk voor Pulledpork, burn ends en een reuzenhamburger gegaan (naar dat ik dit had gezien bij Bram en Marcel) en omdat mijn zusje vroeg om mijn gevulde hamburgers die ze normaal zo lekker vind.
Vrijdagavond alles voorbereid, buikspek in blokjes gesneden, gekruid en pulledpork toen beetje bij getrimd en in de rub gezet.
Meteen maar even de Q schoon gemaakt en weer klaar gezet voor de volgende ochtend.
De volgende ochtend de Q aan om 0715 en tegen 0800, tempratuur mooi rond de 110/115? dus kon de pulledpork erop, naar 4 uur zat hij op 65? en werd het tijd dat de burn ends er ook op gingen (321). Want rond 6 uur a half 7 wouden ze aan tafel gaan ongeveer. Dus PP direct maar ingepakt en samen met burn end terug erop.
Uiteindelijk was de PP ruim optijd klaar, dus ingewikkeld in aluminium folie en met handdoeken in de koelbox, was nog mooi op tempratuur. Ondertussen begonnen met de reuzenhamburger.
Tegen 1700 ging het hard, de hamburger moest erop, de burn end moesten voor de laatste fase, de bbq moest ik naar mijn ouders verrijden (wonen schuin achter mij) en pulledpork moest nog pulled worden.
Maar om 1815 had ik alles klaar en kwamen de gasten binnen, en die hebben weer zitten smullen. Ze waren weer onder de indruk. Al met al weer een geslaagde bbq dag. Met veel blije gezichten.
Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
Ik ben uiteindelijk voor Pulledpork, burn ends en een reuzenhamburger gegaan (naar dat ik dit had gezien bij Bram en Marcel) en omdat mijn zusje vroeg om mijn gevulde hamburgers die ze normaal zo lekker vind.
Vrijdagavond alles voorbereid, buikspek in blokjes gesneden, gekruid en pulledpork toen beetje bij getrimd en in de rub gezet.
Meteen maar even de Q schoon gemaakt en weer klaar gezet voor de volgende ochtend.
De volgende ochtend de Q aan om 0715 en tegen 0800, tempratuur mooi rond de 110/115? dus kon de pulledpork erop, naar 4 uur zat hij op 65? en werd het tijd dat de burn ends er ook op gingen (321). Want rond 6 uur a half 7 wouden ze aan tafel gaan ongeveer. Dus PP direct maar ingepakt en samen met burn end terug erop.
Uiteindelijk was de PP ruim optijd klaar, dus ingewikkeld in aluminium folie en met handdoeken in de koelbox, was nog mooi op tempratuur. Ondertussen begonnen met de reuzenhamburger.
Tegen 1700 ging het hard, de hamburger moest erop, de burn end moesten voor de laatste fase, de bbq moest ik naar mijn ouders verrijden (wonen schuin achter mij) en pulledpork moest nog pulled worden.
Maar om 1815 had ik alles klaar en kwamen de gasten binnen, en die hebben weer zitten smullen. Ze waren weer onder de indruk. Al met al weer een geslaagde bbq dag. Met veel blije gezichten.














Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk