- Berichten
- 246
Na vorige week mijn nieuwe kamado getest te hebben met een hele kip leek het me nu leuk iets low en slow te doen.
Ik had nog varkenswangen in de vriezer liggen en kwam een recept tegen op bbq helden.
Netjes het recept gevolgd op de jalapeno na, deze kon ik nergens verkrijgen dus uiteindelijk een gewone chilipeper gebruikt.
De vriendin zag het nog niet zo zitten maar ook zij vondt het erg lekker. Misschien wel de lekkerste tortilla die we beide tot nu toe gehad hebben.
Als bijgerecht nog een gevulde punt paprika gemaakt, gevuld met roomkaas en omwikkeld met ontbijtspek.
Wat me vooral opviel is hoe eenvoudig de kamado te beheersen is kwa temperatuur. We zijn onder het bereiden naar de winkel geweest en toen ik terug kwam nog steeds perfect 110 graden celcius.
Verstuurd vanaf mijn moto x4 met Tapatalk
Ik had nog varkenswangen in de vriezer liggen en kwam een recept tegen op bbq helden.
Netjes het recept gevolgd op de jalapeno na, deze kon ik nergens verkrijgen dus uiteindelijk een gewone chilipeper gebruikt.
De vriendin zag het nog niet zo zitten maar ook zij vondt het erg lekker. Misschien wel de lekkerste tortilla die we beide tot nu toe gehad hebben.
Als bijgerecht nog een gevulde punt paprika gemaakt, gevuld met roomkaas en omwikkeld met ontbijtspek.
Wat me vooral opviel is hoe eenvoudig de kamado te beheersen is kwa temperatuur. We zijn onder het bereiden naar de winkel geweest en toen ik terug kwam nog steeds perfect 110 graden celcius.



Verstuurd vanaf mijn moto x4 met Tapatalk