- Berichten
- 7.146
Omdat ik weer varkenswangetjes in huis had, deze maar weer eens op herhaling gedaan. Dit keer met de DO aan een ketting boven een houtvuur.
Kruidentuin 1 leeggemaakt om hier het vuur in te stoken
.
Recept van de vorige keer (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/nederlandse-ovens/gestoofde-varkenskoontjes-uit-de-do/) aangehouden, echter met 1 kg vlees, 6 vleestomaten en een flesje Grolsch Amber.
Vlees gemarineerd en aangebraden:
Tomaten, ui en knoflook er bij:
En even later het biertje:
Het geheel rustig een aantal uren laten pruttelen. Samen met de buurman, die op de rook afkwam
, gezellig een biertje gedronken bij het vuur...
Toen het mooi ingekookt was, krieltjes erbij en nog een half uurtje met de deksel erop laten garen
Was weer een succes, zeker met het toetje als afsluiter (gemaakt door Hilke):
En alweer een prettig weekend!
Kruidentuin 1 leeggemaakt om hier het vuur in te stoken

Recept van de vorige keer (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/nederlandse-ovens/gestoofde-varkenskoontjes-uit-de-do/) aangehouden, echter met 1 kg vlees, 6 vleestomaten en een flesje Grolsch Amber.
Vlees gemarineerd en aangebraden:

Tomaten, ui en knoflook er bij:

En even later het biertje:

Het geheel rustig een aantal uren laten pruttelen. Samen met de buurman, die op de rook afkwam


Toen het mooi ingekookt was, krieltjes erbij en nog een half uurtje met de deksel erop laten garen


Was weer een succes, zeker met het toetje als afsluiter (gemaakt door Hilke):

En alweer een prettig weekend!