BasBQ
Beef en Steak

Varkenshaasspiesje met port/honing saus

Sjonnoss

Tondelzoeker
Berichten
5
Een poging gedaan om spiesjes op de WGA te maken. De spiesjes direct boven de kolen ging veel te snel, dus de spiesjes na deze drie indirect warm gemaakt. Varkenshaas met courgette overgoten met een port/honing mengsel.

IMG_4642.jpg


IMG_4643.jpg
 
Dat zit er op zich prima uit.

Je zou de volgende keer beter maar een helft van je kolenrooster bedekken met briketten. Zo heb je een duidelijke directe en indirecte zone.
Ander voordeel is dat je dan de deksel erop kan doen tijdens het grillen en een soort van oven creëert waardoor het beter gaart.
 
precies wat frits zegt.
 
Waar is de port honingsaus?
Nu zijn het gewoon varkenshaas courgette spiesjes:unsure:
 
Klinkt allemaal wel heel lekker ja.
Heb je ook een foto van het resultaat?
 
Terug
Bovenaan Onderaan