- Berichten
- 213
Met de kerstdagen had ik dit recept gemaakt met varkensfilet, maar vergeten om er foto's van het bakken en eind resultaat dus moest ik voor straf op herhaling 
Het Recept van zwart geroosterde varkensfilet:
Voor de marinade
? theelepel komijnzaad
1 theelepel venkelzaad
2 teentjes
1 volle eetlepel zoete gerookte paprika
schil en sap van 1 sinaasappel
1 klein bosje verse tijm, blaadjes en zeer fijngesneden
4 teentjes knoflook, gepeld en zeer fijn gehakt
150 ml Heinz biologische tomatenketchup
6 eetlepels balsamicoazijn
Voor het varkensvlees
3x varkenshaasjes van 400gr
zeezout
versgemalen zwarte peper
1 handvol verse gehakte korianderblaadjes
In de marinade
De spiezen er door
op de Q
Bij gerechtje van puntpaprika, ui, knoflook, courgette en wat rozemarijn
Het eindresultaat
Ze hadden wat zwarter gemogen maar kreeg wat problemen met mijn temperatuur en ze hadden hun krentemp al bereikt, maar ze waren er niet minder lekker om

Het Recept van zwart geroosterde varkensfilet:
Voor de marinade
? theelepel komijnzaad
1 theelepel venkelzaad
2 teentjes
1 volle eetlepel zoete gerookte paprika
schil en sap van 1 sinaasappel
1 klein bosje verse tijm, blaadjes en zeer fijngesneden
4 teentjes knoflook, gepeld en zeer fijn gehakt
150 ml Heinz biologische tomatenketchup
6 eetlepels balsamicoazijn
Voor het varkensvlees
3x varkenshaasjes van 400gr
zeezout
versgemalen zwarte peper
1 handvol verse gehakte korianderblaadjes

In de marinade

De spiezen er door

op de Q

Bij gerechtje van puntpaprika, ui, knoflook, courgette en wat rozemarijn



Het eindresultaat

Ze hadden wat zwarter gemogen maar kreeg wat problemen met mijn temperatuur en ze hadden hun krentemp al bereikt, maar ze waren er niet minder lekker om