- Berichten
- 214
Vandaag varkenshaas sate gemaakt.
Vanochtend heb ik de varkenshaas in stukken gesneden en in de marinade gezet.
Het recept:
- 5 eetlepels ketjap
- 2 eetlepels soja saus
- 1,5 eetlepels honing
- 1 theelepel knoflook puree
- 1,5 theelepel sambal oelek
- sap van 1 citroen
Vanmiddag de barbecue aangestoken rond half 5 om deze op te laten lopen tot een temperatuur van ongeveer 200 graden.
Hierna de sate ongeveer 10 minuten gebakken op het nog niet eerder gebruikte spiezenrek.
Blij met het resultaat, het spiezenrek werkt prettig. Hooguit iets minder lang op gemogen want sommige stukken waren iets droog.
De sate heb ik geserveerd met bistro krieltjes en een gebakken groentemix.
Bedankt voor het lezen!
Vanochtend heb ik de varkenshaas in stukken gesneden en in de marinade gezet.
Het recept:
- 5 eetlepels ketjap
- 2 eetlepels soja saus
- 1,5 eetlepels honing
- 1 theelepel knoflook puree
- 1,5 theelepel sambal oelek
- sap van 1 citroen
Vanmiddag de barbecue aangestoken rond half 5 om deze op te laten lopen tot een temperatuur van ongeveer 200 graden.
Hierna de sate ongeveer 10 minuten gebakken op het nog niet eerder gebruikte spiezenrek.
Blij met het resultaat, het spiezenrek werkt prettig. Hooguit iets minder lang op gemogen want sommige stukken waren iets droog.
De sate heb ik geserveerd met bistro krieltjes en een gebakken groentemix.
Bedankt voor het lezen!