BasBQ
Beef en Steak

Varkens Pichania

 

J.J

Tondelzoeker
Berichten
17
Vandaag varkens Pichania op de kamado joe. Ik had 2 stukken Pichania, de ene met een flinke vetkap de andere bijna niet. De verkap ingesneden en gekruid met zout peper en paprika poeder. Kamado opgestookt tot ongeveer 180 graden. Indirect gerookt tot een kern van 65 graden. Daarna afgegrild boven de hete kolen. Hij was lekker mals en smaakte prima.

73F52669-4913-47C4-B0BF-3F1506C416B7.jpeg


10FF3E40-E1E1-4ED9-ABE0-8F0821590F2B.jpeg


5FB9EE4E-AEEE-4C92-A367-0F16BE572DAF.jpeg


4E77654F-1C53-4623-83A6-1EB829295675.jpeg
 
Ziet er fijn uit

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan