- Berichten
- 228
Vandaag geen BBQ maar cast iron op de ecozoom.
Vanmorgen op tijd eruit 6:00 uur
Snijden marinade vin de supermarche,wortel ui en look.
Natuurlijk extra flesje voor ernaast. Als het niet goed genoeg om te drinken moet je er ook niet in koken.
Ecozoom aan de praat en bakken. Spekkies horen in de Boeuf Bourguignon Daarna vlees bakken
Groente erbij.
Marinade er weer bij en dan 2 uur sudderen.
Ooh Jaah ook nog ff een kruidenbuiltje gemaakt. Tijm, peterselie en laurierblad.
Hier het resultaat van deze middag.
Speciaal voor Jet heb ik doorgezet.
Nu aan de afterparty
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vanmorgen op tijd eruit 6:00 uur

Snijden marinade vin de supermarche,wortel ui en look.

Natuurlijk extra flesje voor ernaast. Als het niet goed genoeg om te drinken moet je er ook niet in koken.

Ecozoom aan de praat en bakken. Spekkies horen in de Boeuf Bourguignon Daarna vlees bakken

Groente erbij.

Marinade er weer bij en dan 2 uur sudderen.

Ooh Jaah ook nog ff een kruidenbuiltje gemaakt. Tijm, peterselie en laurierblad.

Hier het resultaat van deze middag.


Speciaal voor Jet heb ik doorgezet.
Nu aan de afterparty

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk