- Berichten
- 446
Omdat ik het niet echt Flammkuchen durf te noemen, dan maar inspired 
Ondertussen week 2 van de vakantie, op een andere locatie. Laatste dagen vooral soep gemaakt op de Q
Vandaag simpel filodeeg met wat spul erop. Bacon, zalm, champignons, rode ui, philiadelphia, groene pepers, spinazie en vast nog wat vergeten.
Mn ecobrasa’s waren ondertussen zover op dat ik dit niet meer ging redden, dus even wat jumbo briketten gehaald. Zelfde principe als bij de pizza’s vorige week, buitenste ring vullen met kolen en pizzasteen op het rooster.
Alles in de keuken klaar gemaakt. Bakpapiertje eronder, dan is het ook nog wat te verplaatsen
Had de randen omgevouwen en insmeerd met olie. Tip voor de volgende keer; ook onder de randen gewoon doorsmeren en beleggen. Nu wat veel filo / weinig beleg.. Verder tevreden! Rest van het gezin ook 
En de fotos.. (oja, mn boek opgehaald bij de boekhandel! Blij mee)

Ondertussen week 2 van de vakantie, op een andere locatie. Laatste dagen vooral soep gemaakt op de Q

Mn ecobrasa’s waren ondertussen zover op dat ik dit niet meer ging redden, dus even wat jumbo briketten gehaald. Zelfde principe als bij de pizza’s vorige week, buitenste ring vullen met kolen en pizzasteen op het rooster.
Alles in de keuken klaar gemaakt. Bakpapiertje eronder, dan is het ook nog wat te verplaatsen


En de fotos.. (oja, mn boek opgehaald bij de boekhandel! Blij mee)